Gudļevskis: Šis ir labākais treniņu process, kam eju cauri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Viens no šībrīža Latvijas labākajiem hokeja vārtsargiem Kristers Gudļevskis jaunajai sezonai Ziemeļamerikā sācis gatavoties Latvijas čempionvienības «Kurbads» jaunajā hallē. Turklāt ar viņu strādā izcilais latviešu vārtsargs Artūrs Irbe. Treniņu process rit visaugstākajā līmenī.

«Man piezvanīja Artūrs Irbe, parunājām par iespējām. Viņš mani uzaicināja šeit [«Kurbada» treniņos], un es biju ļoti laimīgs, ka man ir iespēja nodarboties tieši ar vārtsargu lietām. Darbs rit pēc Artūra programmas, mēs izrunājam, ko un kā darīsim, uz ko koncentrēsimies. Pievienojas arī «Kurbada» spēlētāji,» kluba «Kurbads» «Youtube» kanāla video intervijā pastāstīja Gudļevskis.

25 gadus vecais vārtsargs starpsezonā nomainīja klubu. Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas «Lightning» paspārnē bijušais latvietis tika aizmainīts uz Ņujorkas «Islanders» vienību. Tiesa, visticamāk, sezonu viņš sāks Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Bridžportas «Sound Tigers».

«Treniņu process ir ļoti profesionāls,» teica Gudļevskis. «Spēlētāju līmenis ir ļoti labs. Salīdzinot ar citiem gadiem, kā esmu gatavojies tieši uz ledus, šis ir labākais treniņu process, kam eju cauri.»

Šajā nedēļā «Kurbads» paziņoja, ka kluba treneru korpusam pievienojies Irbe. Viņš bija Vašingtonas «Capitals» vārtsargu treneris no 2009. līdz 2011. gadam, un šos pašus pienākumus pildīja arī Bufalo «Sabres» komandā 2015. gada sezonā, kad komandas sastāvā spēlēja arī Zemgus Girgensons.

Četru gadu laikā Gudļevskis NHL aizvadījis kopumā piecus mačus.

«Islanders» vienībai šobrīd ir spēkā līgumi ar NHL vārtsargiem Tomasu Greisu un Jaroslavu Halāku, bet vienības fārmklubā «Sound Tigers» vieta paredzēta Īmonam Makedamam un Krisam Gibsonam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu