Pēc septiņu gadu pauzes satikušies «O!Kartes akadēmijas» dalībnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Televīzijas šova šova «O!Kartes akadēmija» dalībnieki, kurus skatītāji iepazina 2010. gadā, pēc septiņu gadu ilgas pauzes satikušies pašu rīkotā salidojumā. Atšķirībā no šova «O!Kartes skatuve» salidojuma, kurā ieradās vien pāris personas, šis šovs vairāk satuvinājis dalībniekus, un salidojumā varēja redzēt teju ikvienu dalībnieku.

Uz satikšanos bija ieradušies teju visi šova dalībnieki - Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs, Anna Dribas, Evija Sloka, Ivars Galiņš, Kristaps Čimbars, Mārtiņš Grunte, Mareks Kolāts, Lelde Barbāne un Laima Grauda.

?☀️☀️????#okartesakademija2010 #tvshow #salidojums

A post shared by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs) on

Vairums šova dalībnieku joprojām turpina aktīvi muzicēt un priecēt savus atbalstītājus ar koncertiem un jaunām dziesmām.

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs sociālajos tīklos ievietojis bildes no salidojuma, lai šova fani redz lielisko notikumu!

#okartesakademija2010

A post shared by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs) on

Atgādinām, ka šovā uzvaras laurus plūca dziedātāja Samanta Tīna, kura balvā ieguva iespēju trīs mēnešu garumā mācīties Londonas mūzikas skolā «Tech Music School».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu