Vai aktrise Uma Tūrmane atgriezusies pie bijušā mīļotā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc smagas šķiršanās no trešā vīra Arpada Brusona aktrise Uma Tūrmane baudīja brīvas sievietes statusu. Tāpēc nav brīnums, ka pirms mēneša paparaci izdevās nofotografēt Umu atpūtas brauciena laikā kopā ar nezināmu vīrieti, bet jau tagad prese paziņo, ka Tūrmane izlīgusi ar vienu no bijušajiem mīļotajiem, uzņēmēju Andrē Balašu.

Pārītis redzēts pagājušajā nedēļas nogalē vienā no Balašam piederošajam viesnīcām, kur viņi roku rokā devās uz restorānu brokastot.

Par spīti tam, ka vīrieša draugi presei paziņojuši, ka starp Umu un Andrē nekā vairāk kā draudzīga pieķeršanās nav, nevar noslēpt to, ka vīrietis izšķīries no bijušās mīļotās, kura pirms diviem mēnešiem tam dāvāja mantinieku.

Runājot par Umu pēc smagā šķiršanās procesa, pūlēm iegūt aizbildniecību pār meitu, viņa beidzot jau atkal var uzelpot un sākt mīlas dzīvi no «baltas lapas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu