«Latvijas attīstībai» Ikšķiles reģionālās nodaļas biedri izstājas no partijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Daugavpils, 23.aug., LETA. Partijas «Latvijas attīstībai» Ikšķiles reģionālās nodaļas biedri izstājušies no partijas, lai pievienotos jaunveidojamai partijai «Mūsu zeme - Latvija», informēja politiskā spēka pārstāvji.

(Papildināta visa ziņa.)

«Lai pievienotos «Mūsu Zeme - Latvija» Ikšķiles reģionālajai grupai, šodien, 23.augustā, no politiskās partijas «Latvijas attīstībai» Ikšķiles reģionālās nodaļas izstājusies lielākā daļa tās biedru,» teikts partijas pārstāvju izplatītajā paziņojumā presei.

Kā topošās politiskās partijas «Mūsu zeme - Latvija» Ikšķiles reģionālās grupas vadītāja turpmāk darbosies Dace Kizino.

LETA jau ziņoja, ka septembra pirmajā pusē plānots dibināt partiju «Mūsu zeme - Latvija». Kā informēja iniciatīvas grupas vadītājs Valdis Šakars, topošā politiskā spēka viens no mērķiem ir panākt, lai valsts nekalpo birokrātiskiem principiem, bet gan iedzīvotāju interesēm. Kā vienu no piemēriem viņš min valsts budžeta veidošanas procesu, kurā tiek iekļauti arī nelietderīgi tēriņi, bet tiekot aizmirsts pats cilvēks.

Gaidāmais politiskais spēks izstrādājis arī savus principus un gaidāmos plānus vairāku lappušu garumā, kā arī izveidojis mājaslapu «musulatvija.eu».

Plānots, ka topošajā partijā jāstrādā cilvēkiem, kas iepriekš nav bijuši pārstāvēti Saeimā.

Lai veidotu jaunu politisko spēku, Šakars izstājās no «Vienotības».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu