Dziedātāja St.Vincent atklājusi patiesību par romānu ar modeli Karu Delavinju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājas St. Vincent un modeles Karas Delavinjas romāns ilga pusotru gadu, bet 2016.gada rudenī sievietes izbeidza attiecības. Attiecību laikā slavenības reti kad komentēja savu mīlestību, bet izšķiroties vispār atteicās runāt viena par otru. Nu ir pagājis laiks, un dziedātāja tomēr komentējusi romānu ar vienu no pasaules pelnošākajām jaunajām modelēm.

Kā pašu grūtāko attiecībās St.Vincent nosauc nepārtraukto preses un cilvēku uzmanību, šī uzmanība likusi dziedātājai dzīvot stresā, un tas ietekmējis pāra mīlas idilli.

Māksliniece apzinās, ka interese par viņu kā personu ir tikai loģiska, ja izvēlies karjeru veidot šovbiznesa vidē, un tas ir lieliski. Tomēr tāda veida popularitāte, ar kādu viņa saskārās, esot līdzās Karai, nav nekas lielisks vai apskaužams.

Daudz no piedzīvotā šajās attiecībās viņa izdzied dziesmās, protams, ne visi dziesmu teksti ir patiesība, bet tas ir fakts, ka viņa dzied par savu dzīvi un pieredzi.

Tāpat St.Vincent piebilda, ka šīs attiecības ieņem nozīmīgu daļu viņas dzīvē.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu