Dziedātāja Meraija Kerija par saviem «dīvas momentiem»: Cilvēki nespēj tos pieņemt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jaunajā intervijā dziedātāja Meraija Kerija atzinusi, ka spēj būt grūti pieņemama un viss tikai viņas dīvas momentu dēļ.

Intervijā izdevumam «Paper magazine» dziedātāja atzīst, ka viņai reizēm ir «dīvas momenti», kurus apkārtējie uztver ar grūtībām, bet viņa nespēj būt citādāka, jo nāk no īstas dīvas ģimenes un visu dzīvi redzējusi savu māti, operas dziedātāju, viņas dīvas izpausmēs.

Saņemot pārmetumus par šādiem momentiem, Kerija vienmēr cilvēkiem saka, ka viņi nezina, kas ir īsta dīva, jo nav auguši kopā ar viņas māti, kura reiz beigusi prestižo Džuljarda skolu.

Pati māksliniece neuzskata, ka viņai piemīt dīvas īpašības, reizēm balss tonis apkārtējiem liek tā domāt, bet viņa šo toni neizmanto apzināti.

Tāpat Kerija domā, ka būt par dīvu un izturēties atbilstoši nav nekas slikts, bet, ja viņai ko tādu pārmet, viņa to uztver kā komplimentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu