Aktieri Emma Stouna un Endrjū Gārfīlds jau atkal ir pāris

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Izdevums «The Sun» raksta, ka aktieri Endrjū Gārfīlds un Emma Stouna pēc šķiršanās saglabāja draudzīgas attiecības, turpināja tikties un nu atkal izlēmuši dot savām jūtām iespēju. Pāris bija šķīries vairāk nekā divus gadus, bet šajā laikā viņi nespēja atrast sev citus partnerus.

Divdesmit astoņus gadus vecā Emma Stouna un trīsdesmit trīs gadus vecais Endrjū Gārfīlds izšķīrās pirms diviem gadiem, tomēr turpināja tikties, bet jau draugu statusā.

Izrādās, aktieri nebeidza mīlēt viens otru un nu, saprotot, ka nespēj atrast laimi ar citiem partneriem, izlēmuši dot kārtējo iespēju savai mīlestībai.

Slavenības, redzot restorāna priekšā paparaci fotogrāfus, izlēma doties prom no vakariņām pa darbinieku izeju, bet arī tur tos gaidīja paparaci un nofotografēja apskāvušos.

Zvaigžņu pārim šāda attiecību atjaunošana nav nekāds jaunums, viņi vairākkārt devuši attiecībām iespēju, bet diemžēl pagaidām visi mēģinājumi bijuši neveiksmīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu