Francijā auto ietriecas divās autobusa pieturās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marseļā automašīna ietriekusies divās autobusa pieturās, nogalinot vismaz vienu cilvēku, aģentūrai «Reuters» pavēstīja avots Francijas policijā. Vēl viens cilvēks ievainots.

35 gadus vecais uzbrucējs tika aizturēts notikuma vietā. Amatpersonas norāda, ka nekas neliecinot par notikušā saistību ar terorismu, bet policija analizējot informāciju par vīrieša psihiskajām problēmām, norāda raidorganizācija «Euronews».

«Viņš tika atrasts ar vēstuli no psihiatriskās slimnīcas, un mēs sliecamies notikušo vērtēt kā garīgās veselības gadījumu,» sacīja Marseļas prokurors Ksavjē Tarabē.

Mirusī ir 42 gadus veca sieviete.

«Renault» markas auto tika ietriekts pieturās divos dažādos Marseļas rajonos, ziņo «Euronews». Autofurgons vispirms ap plkst.9 lielā ātrumā ietriecies autobusa pieturā Marseļas 13.rajonā, pilsētas ziemeļos, vienu cilvēku nopietni savainojot. Šoferis tad turpinājis braukt uz 11.rajonu austrumos, kur viņš ietriecies vēl vienā pieturā, vienu cilvēku nogalinot.

Uzbrucējs tika notverts, jo kāds aculiecinieks iegaumēja automašīnas numurzīmi un nodeva to policijai.

Iedzīvotājiem ieteikts izvairīties no ostas rajona Marseļā.

Tas noticis neilgi pēc terora aktiem Spānijas pilsētās Barselonā un Kambrilsā, kuros bojā gāja 14 cilvēki.

Pērn Bastīlijas dienas svinību laikā Nicā kravas auto iebrauca cilvēku pūlī, nogalinot 86 cilvēkus un ievainojot vēl vairākus simtus citu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu