Eiropas čempions Nikolai: Latvijas līdzjutēji uzvedās korekti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cev.lu

Latvijas līdzjutēji Majoros notikušajā Eiropas čempionāta finālturnīra pludmales volejbolā finālā uzvedušies korekti, lai gan vētraini atbalstījuši mājinieku duetu Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, pauda Itālijas pāra volejbolists Paolo Nikolai.

Samoilovs ar Šmēdiņu svētdien Eiropas čempionāta finālā ar 0-2 (16:21, 21:23) zaudēja Riodežaneiro olimpisko spēļu vicečempioniem Nikolai un Danieli Lupo no Itālijas.

«Zinājām, ka Samoilovs/Šmēdiņš ir lieliska komanda, kas vairākkārt uzvarējusi Pasaules tūres kopvērtējumā. Viņu līmenis ir augsts, bet zinājām, ka varam uzvarēt spēli, jo esam pārliecināti par sevi. Aizvadījām labu maču,» pēc zelta medaļu iegūšanas žurnālistiem teica Nikolai.

Samoilovam/Šmēdiņam šis itāļu pāris ir ļoti neērts pretinieks, jo viņi zaudējuši astoņās no desmit savstarpējām spēlēm.

«Kaut Samoilovu un Šmēdiņu esam uzvarējuši daudz, katra spēle un katrs gads ir citādāks. Mūsu dueļi vienmēr bijuši sīvi. Domājam tikai par to, lai mēs paši aizvadītu labākos mačus. Šoreiz plāns bija spēlēt konsekventi, pieļaut pēc iespējas mazāk kļūdu un tad uz viņiem veikt spiedienu. Otrajā setā mums bija -3, bet atguvāmies un spēlējām tiešām labi. Danieli bija lielisks,» pārinieku uzslavēja Nikolai.

«Jūrmalā bija daudz skatītāju un bija patīkami spēlēt. Visi līdzjutēji bija par Latviju, bet uzvedās tiešām korekti,» norādīja itālis.

Svētdien Jūrmalā Samoilovs ar Šmēdiņu par Eiropas vicečempioniem kļuva trešo reizi, jo iepriekš viņi pie sudraba tika arī 2013. un 2014.gadā, kamēr 2015.gadā izdevās kļūt par čempioniem.

Tikmēr Itālijas duets par Eiropas čempioniem kļuvuši trīs reizes - 2014., 2016. un 2017.gadā.

Latvija šāda mēroga sacensības uzņēma pirmo reizi vēsturē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu