Sākas Kārsavas novada svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kraslava.lv

Šodien sākas Kārsavas novada svētki, kas ilgs līdz 27.augustam, informēja Kārsavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Svētku pasākumus ievadīs Jauniešu diena, kura šogad notiks Goliševas «Zaļajā estrādē». Plkst.15 sāksies jauniešu konference, turpinājumā, plkst.17 notiks meistardarbnīcas, bet plkst.20 izskanēs koncerts, kuram sekos jestra vasaras balle.

Šodien plkst.15 Kārsavas stadionā notiks Minifutbola sacensības jauniešiem. 20.augustā plkst.11 Kārsavas tenisa kortos notiks tenisa sacensības, bet 23.augustā plkst.16 Kārsavas stadionā - pludmales volejbola sacensības. 25.augustā plkst.21 tenisa kortos notiks Nakts ielu sporta sacensības. Visbeidzot 27.augustā plkst.13 Kārsavas stadionā notiks minifutbola sacensības, kā arī būs iespējams pārbaudīt savas spējas ielu vingrošanā, šaušanā mērķī, šautriņu mešanā un dambretē.

25.augustā visi tiks aicināti iepazīt Goliševas pagastu prezentācijā, kura notiks plkst.17 Kārsavas kultūras namā. Pēc prezentācijas būs iespēja doties ar autobusu uz Goliševas Sv.Trijādības pareizticīgo baznīcu, lai piedalītos svētku dievkalpojumā.

Notikumiem piepildītākā diena būs 26.augusts. Rosība visas dienas garumā notiks Kārsavas «Krosta» estrādes teritorijā. Plkst.11 pie estrādes pulcēsies amatnieki un mājražotāji ar savu gardo un kvalitatīvo produkciju. Plkst.12 estrādē paredzēta jaundzimušo Kārsavas novada iedzīvotāju sveikšana un Radošo ģimeņu koncerts.

No plkst.14 visi tiks aicināti piedalīties radošajās darbnīcās, kur būs iespējams savu roku iemēģināt dažādos amatos un apgūt jaunas prasmes.

Svētku vakara daļu iedūcinās «Latgales Retro Auto Moto kluba» parāde, kura sāksies plkst.18. Stundu vēlāk «Krosta» estrādē sāksies koncerts «Balto domu svētki». Vakarā plkst.22 sāksies zaļumballe kopā ar grupām «Eolika» un «Kā gribat!».

27.augustā plkst.17 Malnavas Rožukroņa Dievmātes Romas katoļu baznīcā izskanēs koncerts «Vasaras stāsts», kurā klausītāji varēs dzirdēt ērģeles, kā arī ieklausīties flautas un ērģeļu kopspēlē. Koncertā muzicēs - flautiste Kristīne Antonova un ērģelniece Larisa Carjkova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu