Nacionālajā botāniskajā dārzā notiks stādu un amatniecības gadatirgus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauma Strazdiņa/LUPublicitātes foto

Nacionālajā botāniskajā dārzā, Salaspilī šodien notiks «Daiļo dāliju dienas» stādu un amatniecības gadatirgus. Pasākums norisināsies no plkst. 9 līdz 16.

Stādu un amatniecības gadatirgū būs iespējams iegādāties stādus, un dažādu amatnieku izstrādājumus.

Gadatirgū būs pieejams arī Nacionālā botāniskā dārza stends, kurā apmeklētāji varēs iegādāties tepat audzētos stādus. Šoreiz piedāvājumā būs dažādi telpaugi, tostarp elegantie florāriji (sukulentu kompozīcijas stikla traukā), citronu un apelsīnu kociņi, hederas, fikusi. Koku krūmu sortimentā varēs iegādāties hortenzijas, ērikas un viršus. Piedāvājumā būs arī dekoratīvie pipariņi un fuksijas.

Plkst.11 notiks foto orientēšanās «Meklējot pili», kura dalībniekiem ieeja botāniskajā dārzā būs bez maksas. Plkst. 12 notiks senioru un līnijdejotāju kolektīvu festivāls «Dāliju liesmās».

Bērniem stādu un amatniecības gadatirgū būs pieejamas izjādes zirga mugurā un blakus botāniskā dārza stendam darbosies Daugavas muzeja radošā darbnīca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu