Bērnu popgrupa «Nando» publicē dziesmas «Bikini» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meiteņu popgrupa «Nando» pērn izdeva savu pirmo albumu «Mamma mani apēdīs», kurā tika iekļautas speciāli meitenēm rakstītas komponista Jāņa Ķirša dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Ierakstā piedalījušies arī Edavārdi, Reiks (Olas) un Edmunds Rasmanis. Albums ieguva «Zelta mikrofona» balvu kā labākais bērnu un jauniešu albums 2016. gadā. Dziesmas «Fizikas skolotājs» video, kurā piedalās arī reperis Edavārdi, vietnē «YouTube» skatīts jau vairāk nekā 150 tūkstošus reižu. Vai arī jaunā dziesma «Bikini» sasniegs tādus pašus rādītājus, kas nav ierasts bērnu un jauniešu grupām, uzzināsim pēc kāda laika!

Bet jau nākamajā svētdienā meitenes jauno dziesmu izpildīs arī Populārās mūzikas festivālā «Bigbank Latvijas pērles» Guntara Rača vakarā 27. augustā «Dzintaru koncertzālē», turpat, kur tika filmēta daļa no jaunā dziesmas video.

«Dziesmas video filmējām mūsu skaistajā kūrorta pilsētā Jūrmalā. Dzintaru pludmale, Jomas iela, Dzintaru Mežaparks – šajās vietās var sajust īpašu vasaras muzikālo auru. Filmēšanas diena bija satriecoša! Mums paveicās ar pasakaini saulainu laiku šajā drēgnajā vasarā, tādēļ ceram, ka nodosim arī jums sauli un prieku, kas valdīja video tapšanas procesā. Darījām visu, kas mums pašām patīk, skraidījām pa jūru, metām kūleņus, braucām ar dēļiem un kabrioletā, vizinājāmies saulrietā ar kuteri. Lieliskā filmēšanas komanda nemitīgi meta jaunus izaicinājumus, tad nu centāmies to visu realizēt. Milzīgs Paldies mūsu radošajai komandai - Artai Janemanei, Zigmundam Ziemelim un Rihardam Kalaidam. Skatieties un vērtējiet, kā mums tas izdevās!» dalībnieces stāsta par filmēšanas procesu.

Komentējot dziesmas «Fizikas skolotājs» panākumus, meitenes ar prieku stāsta: «Tas ir fantastiski! Mēs bezgalīgi mīlam mūsu fanus un priecājamies, ka «Nando» pirmā videoklipa dziesmai «Fizikas skolotājs» ir tik milzīga atsaucība! Tas nozīmē, ka esam uz pareizā ceļā! Prieks, ka Latvijas jauniešiem patiešām ir interese par vietējo meiteņu grupas dziesmām, kurām var dziedāt un dejot līdzi latviešu valodā. Par to mēs vēlreiz sakām milzīgu Paldies dziesmu vārdu autoram Guntaram Račam un komponistam Jānim Ķirsim, kurš radīja tik mūsdienīgas un stilīgas melodijas!»

Albumu «Mamma mani apēdīs» meklējiet mūzikas ierakstu veikalos, Jānis Roze grāmatnīcās un klausieties Spotify vai lejupielādējiet vietnē iTunes.

Tuvākās uzstāšanās

26. augustā Carnikavas nēģu svētkos

27. augustā Populārās mūzikas festivālu Bigbank Latvijas Pērles Guntara Rača vakarā

10. septembrī plkst. 11:00 Aizkrauklē

10. septembrī plkst. 14:00 Rīgā, 11. novembra krastmalā WE RUN RIGA ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu