Brīnums! Dvīņumāsas laiž pasaulē meitas ar dažu minūšu starpību

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nav noslēpums, ka dvīņiem ir īpaši tuvas attiecības un emocionāla saikne, tomēr izskatās, ka šo dvīņumāsu tuvība tiek pārmantota arī nākamajās paaudzēs.

Dvīņumāsas Korija un Keitija vienmēr bijušas ļoti tuvas, tomēr, kad abas gandrīz vienlaicīgi (ar 10 dienu starpību) uzzināja par grūtniecību, bija vēl lielākā sajūsmā. Pēc apmēram deviņiem mēnešiem abas māsas laida pasaulē bērnus vienā un tajā pašā dienā, turklāt ar 15 minūšu starpību.

Pirms dzemdībām abas māsas sarīkoja burvīgu fotosesiju, kurā abas koši zilās kleitās bija redzamas ar ievērojamajiem grūtnieču punčiem. Vienu gadu vēlāk abas māsas nolēma sarīkot fotosesiju arī savām meitām.

«Es uzņēmu Korijas un Keitijas grūtniecības attēlus pagājušajā gadā. Es domāju, ka tas ir ļoti mīļi, ka abām māsām ir iespēja izbaudīt šo brīnišķīgo laiku vienlaicīgi,» portālam «Popsugar» atklājusi fotogrāfe Brendena Bogsa.

«Galu galā viņas dzemdēja vienā un tajā pašā dienā ar tikai 15 minūšu starpību. Mēs visi jokojam, ka bērni ir dvīņu māsīcas.»

If you didn't know, today my sister and I gave birth to these 2 beautiful girls, in the same hospital, by the same Dr., and just about 20 minutes apart. The entire experience was nothing short of magical. Just being able to be pregnant with my sister was amazing. Sharing aches and pains and picking out matching baby outfits was the absolute best! And of course maternity pix together! Never ever thinking we would deliver on the exact same day. Sister, you bring so much joy and friendship to my life. I don't know what I would do with out you. These 2 girls are going to have so much fun sharing their birth story. I still can't believe @travandcor actually caught the entire thing on video. For today, I'll leave their birth video link in our profile I case you didn't catch it. ? Happy 1st Birthday to our little miracles, @indiemae_and_ryattrae Thank you @socute_photo for once again capturing these special moments ?

A post shared by Liv And Willow (@liv_and_willow) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu