Jūrā, Rucavā, vakar pazudis 11 gadus vecs bērns

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pirmdien, 14.augustā, pirms trijiem dienā portālam lasītāji ziņoja, ka pa autoceļu A11 aiz Nīcas Rucavas virzienā ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas sirēnām aiztraukusies ātrās palīdzības mašīna, kam sekojusi ugunsdzēsēju-glābēju automašīna ar laivu piekabē. Pazudis 11 gadus vecs bērns

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Anete Strazdiņa portālam pastāstīja, ka ugunsdzēsēji glābēji saņēmuši izsaukumu uz Rucavas novadu

Vadoties pēc sākotnējās informācijas, kas vēstīja, ka jūrā pazudis cilvēks, visu vakaru turpinājās meklēšana. Tajā bija iesaistījušies gan ugunsdzēsēji glābēji, gan citi operatīvie dienesti.

Šorīt A.Strazdiņa informēja: «Vakar pulksten 14.36 tika saņemts izsaukums uz Rucavas novadu, kur, kā liecināja saņemtā informācija, jūrā slīkst cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, tika saņemta informācija, ka jūrā pazudis apmēram 11 gadus vecs bērns.»

Lielo viļņu dēļ jūrā glābšanas laivu nebija iespējams nolaist, tāpēc ugunsdzēsēji glābēji veica bērna meklēšanu gar krastu, bet Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienests (MRCC) meklēja bērnu jūrā. Līdztekus meklēšanā tika iesaistīts Lietuvas MRCC helikopters.

Līdz ar tumsas iestāšanos meklēšana tika pārtraukta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu