Skaties tagad Latvenergo tirdzniecības sesijas atklāšanu Ņujorkas Taimskvērā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

AS «Latvenergo» ir pirmais uzņēmums Baltijā, kas saņēmis Nasdaq biržas Labāko investoru attiecību balvu starp obligāciju emitentiem. Līdz ar balvu šī gada sākumā tika saņemts uzaicinājums koncerna pārstāvjiem 14. augustā svinīgi iezvanīt tirdzniecības sesijas atklāšanas zvanu Nasdaq MarketSite studijā Ņujorkas Taimskvērā.

Pēc Nasdaq prezidentes Adēnas Frīdmanes (Adena Friedman) izteiktā uzaicinājuma papildu vērtību saņemtajai balvai piešķir iespēja iezvanīt tradicionālo tirdzniecības sesijas noslēguma zvanu Nasdaq MarketSite studijā Ņujorkas Taimskvērā. Šādu uzaicinājumu birža izsaka tiem uzņēmumiem, kuru investoru attiecību kvalitāte ir īpaši labi novērtēta.

Pasākuma laikā 2017. gada 14. augustā uz Nasdaq biržas ēkas Ņujorkas Taimskvērā tiks demonstrēts Latviju un Latvenergo reprezentējošs video. Šis ir īpašs notikums, kad stāstu par Latviju demonstrē vienā no populārākajām vietām pasaulē. Līdz ar to Latvenergo izvēlējās izmantot iespēju runāt ne tikai par koncerna vērtībām, bet īpaši izcelt mūsu valsti un tās ar Latvenergo kopējo vērtību – atbildību pret vidi. 30 sekunžu garajā video tiek uzsvērta Latvijas daudzveidība – «zaļi» mēs esam ne tikai dabā un atjaunīgās enerģijas izmantošanā, bet arī citās dzīves jomās.

Zvana ceremonijā tiešraides video būs Nasdaq biržas prezidentes Adēnas Frīdmanes (Adena Friedman) un AS «Latvenergo» valdes priekšsēdētāja Āra Žīgura uzrunas.

Tirdzniecības sesijas iezvanīšanā piedalīsies AS «Latvenergo», kā arī ir aicināti piedalīties ERAB, ANO un Latvijas vēstniecības pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu