Andris Kivičs: «Vienīgā beznosacījumu mīlestība pastāv pret dzīvniekiem un bērniem»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Četrdesmit gadus vecais dziedātājs, raidījuma «Rampas ugunis» vadītājs Andris Kivičs intervijā izdevumam «Vakara ziņas» pastāstījis par savu ar darbu pārbagāto vasaru, meitu audzināšanu un mīlestību.

Mākslinieks uzskata, ka cilvēki tikai apprecoties, pēc laika, ierauga viens otra patieso dabu, tikai tad izdodas pamanīt sev līdzās cilvēku, kas ne vienmēr ir uzvilcis savas labākās drēbes, apmeklējis frizieri vai ir labā omā.

Kā nekā ejot uz randiņiem puisis uzvelk savu labāko žaketīti, sasmaržojas, meitene tērpjas skaistākajā kleitā, toties ikdienā, esot precētam, izdodas ieraudzīt sava partnera tumšās puses.

Liverpūle un saulaina diena.Tas notiek reti.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Kivičs uzskata, ka šīs tumšās puses ir jāprot pieņemt, lai nav tā, ka mīlam cilvēku tikai tik ilgi, kamēr viņš mums liekas perfekts un dara visu, ko tam liekam.

Par īstām jūtām Andris sauc tās, kas saglabājas pēc tam, kad pamanām otras pusītes mīnusus, rīcību dažādās situācijās un turpinām mīlēt, tad jūtas ir patiesas.

Ķīšezera maliņā?

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

«Vienīgā beznosacījumu mīlestība pastāv pret dzīvniekiem un bērniem. Bērns var darīt visādas muļķības, bet, lai ko viņš darītu, tu vienalga viņu mīlēsi. Sievai būtu jāmīl vīrs. Vīram būtu jāmīl sieva. Vienam otrs ir jāmīl jebkādā stadijā un situācijā,» skaidro Kivičs.

Andris ir mīlošs tētis savām trim atvasēm - dēlam Kristoferam un meitām Kimai un Keitijai. Vakaros meitām gādīgais tētis lasa pasakas un tādā veidā izrāda savu mīlestību, tāpat viņš meitenēm bieži atkārto, ka viņas ir burvīgas, toties dēlam saka, ka viņš ir gudrs džeks.

Ğimenīte laiž brīvdienās?

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Mūziķis uzskata, ka vienīgais, kā vecāki bērnu var izaudzināt, ir tā, lai viņš nenokļūst nepatīkamās situācijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu