Brīvdabas festivāls iNOVUSS pulcēs uzņēmējdarbības un tehnoloģiju interesentus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. un 26. augustā Rīgā, Lucavsalā notiks inovāciju un tehnoloģiskās jaunrades festivāls iNOVUSS, kas brīvā, radošā un «pasaules elpas» piepildītā vidē pulcēs gan tos, kuri tikai plāno kļūt par uzņēmējiem, gan jau savā darbības jomā veiksmīgi strādājošos, kas meklē izaicinājumus sava biznesa attīstīšanai.

Abu dienu garumā tiks nodrošināta plaša un saturīgi daudzpusīga programma. Festivāla teritorijā norisināsies dažādas tematiskas diskusijas gan par cilvēku uztveri 21.gadsimtā, gan par nākotnes pilsētvidi, kā arī citām mūsdienīgām un aktuālām tēmām. Radošajās darbnīcās ikvienam būs iespēja satikt kreatīvas un starptautiskajā biznesa vidē atzītas personības, savukārt festivāla tematiskajās teltīs varēs sastapt iedvesmojošus cilvēkus, rast inovatīvus risinājumus, piedalīties diskusijās, kā arī smelties jaunas idejas.

Dalība festivālā ir bezmaksas, taču ikvienam interesentam sava dalība ir jāpiesaka, reģistrējoties «iNOVUSS» mājas lapā. Pēc reģistrācijas dalībnieks saņems savu unikālo ieejas QR kodu, kas kalpos gan kā ieejas karte, gan sniegs iespēju saņemt pasākuma mobilo aplikāciju, kurā var interaktīvi veidot savu īpašo festivāla programmu un sekot līdzi festivāla aktualitātēm.

Galvenajā MAGNETIC LATVIA skatuvē ar savu pieredzi un vērtīgiem padomiem dalīsies gan autoritatīvi Latvijas uzņēmēji, gan veiksmīgi ārvalstu lektori, starp kuriem ir tādas spilgtas personības kā kiberdrošības speciālists Menijs Barzilijs (Menny Barzilay), kurš stāstīs par nākotnes tehnoloģiju tumšo pusi, par tehnoloģijām cilvēces attīstībā stāstīs inovāciju aktīviste Sesīlija Tama (Cecilia Tham), tāpat runātāju vidū ir arī divi cilvēki-kiborgi – avangarda māksliniece Mūna Ribas (Moon Ribas) un uzņēmējs, kurš piedāvā paātrināt cilvēces evolūciju un iegūt jaunas maņas ar tehnoloģiju palīdzību – Skots Koens (Scott Cohen).

Festivāla teltī DIZAINA KUPOLS notiks paneļdiskusija ar cilvēku-kiborgu Mūnu Ribas, kura stāstīs par to, kā mainās cilvēku uztvere par apkārtējo pasauli 21. gadsimtā. Kupolā norisināsies arī radošā darbnīca, kuras laikā ikviens varēs uzzināt par izaicinājumiem, ar kuriem nākas sastapties, veidojot savu uzņēmumu. Teltī NAUDAS KVARTĀLS satiksies pieredzējuši Latvijas uzņēmēji, kas dalīsies pieredzē par digitālajām kļūmēm savā biznesā. Sieviešu jeb 23XX teltī tiks apspriesta sievietes loma biznesā, tehnoloģiju un inovāciju jomā. SMART CAFE sarunas notiks neformālā gaisotnē, kur eksperti diskutēs par zinātnes un uzņēmējdarbības mijiedarbību, savukārt BIZNESA TERASE būs vieta, kur apmeklētājiem saņemt konsultācijas par LIAA sniegto atbalstu uzņēmējdarbībā, kā arī satikt mentorus, kuri dalīsies pieredzē par to, kā veiksmīgāk atrast sadarbības partnerus nākotnes biznesa ieceru īstenošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu