«X Faktora» žūrijas sastāvu papildina Intars Busulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

X Faktora žūrijas prognožu spēlē ir kļuvis zināms vēl viens pārstāvis - tas būs neviens cits kā pieredzes bagātais mūziķis, dziedātājs un trombonists Intars Busulis! Kā iepriekš ziņots, žūrijā būs arī grupas Prāta vētra ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, bet jau rīt tiks atklāts trešā pārstāvja vārds.

«Dažbrīd šķiet, ka varētu būt neiespējami Latvijā atrast tik daudz izpildītāju, lai pietiktu jaunam šovam. Līdz šim bijis daudz muzikālu projektu, tāpēc ir sajūta, ka Latvijas resursi varētu būt izsmelti. Un tomēr mani ļoti interesē, vai bez jau zināmajiem dziedātājiem ir palicis vēl kāds neatklāts talants. Šo svarīgo faktoru ar nepacietību vēlos noskaidrot! Tādēļ es piekritu piedāvājumam, lai saprastu, kas Latvijā notiek ar izpildītājiem un vai popmūzikas, estrādes, vieglās mūzikas žanram ir nākotne,» atklāj Busulis.

«Galvenais, kas mani interesē izpildītājos, ir dvēsele - to arī vēlos dzirdēt,» norāda Busulis.

Mūziķis, dziedātājs un trombonists Intars Busulis pirmo plašo atpazīstamību guva, piedaloties Eirodziesmā 2002 kopā ar komponista Raimonda Tiguļa projektu Caffe, savukārt pāris gadus vēlāk jau plūca uzvaras laurus starptautiskajā konkursā Jaunais vilnis. Laikam ejot, viņš ir piedalījies dažādos mūziklos un koncertuzvedumos, starptautiskos džeza festivālos, kā arī šovos Golos un Toč-v-toč. Jāuzsver, ka Busulis ir vienīgais starp Baltijas valstīm, kas kopā ar M.Briežkalna kvartetu uzstājies Ņujorkas prestižajā džeza klubā Blue Note. Šobrīd ir grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists un sadarbībā ar latviešu komponistu Kārli Lāci radījis kopumā sešus soloalbumus - pēdējais no tiem ir Nākamā pietura, kas arī izvirzīts Zelta diska godalgai, bet arī piedalījies K. Lāča mūzikla Oņegins izrādēs Dailes teātrī un albuma Lāču tēta dziesmas ierakstā.

Foto: publicitātes

Par X Faktoru

X Faktors ir šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem - pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka X Faktora dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Šovs TV ekrānos būs redzams kanālā TV3 rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu