«Summertime - aicina Inese Galante» atklāšanas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @lmt

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume, aicina šovakar, 9. augustā no plkst. 20 baudīt festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» atklāšanas koncerta, mīlas duetu vakara «Viva Amor!» tiešraidi no Dzintaru koncertzāles.

Šogad festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» atklāšanas koncerts būs veltīts mīlas duetam visā tā emocionālajā krāšņumā – maigums, kaisle un jokpilna koķetēšana apvienosies iemīļoto Latvijas dziedātāju un ārzemju viesu priekšnesumos.

Koncertā uzstāsies spožākās opermūzikas pērles: festivāla patronese Inese Galante un viņas uzticamie skatuves partneri – latviešu basbaritons Egils Siliņš un spožais baroka kontrtenors Sergejs Jēgers. Festivāla gaitā klausītājus sagaida iepazīšanās arī ar jauniem, spožiem mūziķiem un iespēja baudīt pazīstamu pianistu dinastijas pārstāvja Andreja Osokina klavierspēli.

Turpinot tradīciju, visos festivāla koncertos piedalīsies arī Ineses Galantes talantu konkursa laureāti.

Portāla lasītājiem būs iespēja 13. augustā no plkst. 20.00 tiešraidē baudīt arī festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» noslēguma koncertu «Gala Galante». Tas klausītājiem piedāvās žanriskās un stilistiskās daudzveidības, latviešu un ārzemju mākslinieku, kā arī jauno talantu priekšnesumus un pārsteigumus.

Festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» atklāšanas koncerts tiešraidē skatāms arī LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/lv. Tiešraides skatītāji un opermūzikas cienītāji aicināti iesaistīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu