Kandavas novadā par 42,6% plāno palielināt ūdensapgādes tarifu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Kandavas novadā no nākamā gada par 42,6% plānots palielināt ūdensapgādes pakalpojumu tarifu, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs varētu pieaugt par 13,7%, liecina paziņojums «Latvijas Vēstnesī».

Uzņēmums SIA «Kandavas komunālie pakalpojumi» Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu Kandavas pilsētai, kā arī Kandavas, Cēres, Matkules, Vānes, Zemītes un Zantes pagastiem Kandavas novadā. Tarifu projekts paredz palielināt ūdensapgādes pakalpojumu tarifu no esošajiem 1,06 eiro līdz 1,51 eiro par kubikmetru, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), bet kanalizācijas pakalpojumu tarifu - no esošajiem 1,31 eiro līdz 1,49 eiro par kubikmetru bez PVN.

Plānotās tarifa izmaiņas ir saistītas ar ūdenssaimniecības pakalpojumu izmaksu pieaugumu. Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2018.gada 1.janvāri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu