Seriāla «Troņu spēles» zvaigznei lomas dēļ nācies notievēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr seriāla «Troņu spēles» radītāji cīnās ar hakeriem, kuri «nopludina» informāciju par seriāla jaunajām sērijām, aktrise Sofija Tērnere sniegusi izdevumam «Porter» interviju, kurā atklājusi, ka, pat neskatoties uz zvaigznes statusu, viņai lomas dēļ izteikts ultimāts – notievē vai loma tiks citai aktrisei!

Aktrise intervijā atklājusi, ka tik ļoti pakāpeniski kļuvusi populāra, ka ilgi nav apzinājusies, ka kaut kas mainījies viņas dzīvē, un turpinājusi sociālajos tīklos rakstīt ierakstus, kuros kritizējusi politiku, izteikusi viedokli par lietām, kuras viņu uztrauc, un tās menedžeri likuši aktrisei izdzēst ierakstus. Nu Sofija iemācījusies publiskajā telpā «turēt muti aiz atslēgas».

Sofijai vairākkārt lomu dēļ ir nācies notievēt, viņa nereti saņem ultimātus – notievē vai loma tiks citai aktrisei. Zvaigzne apzinās, ka nav korpulenta, bet mūsdienu pasaule tā iekārtota - jo tievāka, jo labāka.

Runājot par seriāla «Troņu spēles» beigām, Tērnere paziņo, ka tas ir tas pats, kas zaudēt apdrošināšanu, bet, no otras puses, pēc seriāla beigām dzīvē uzreiz pavērsies daudz jaunu lappušu, būs iespējas sevi pierādīt, ne visiem asociēties tikai ar vienu seriālu, vienu lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu