Jauns vārds mūzikā - Elizabete Gaile

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju popmūzikā iemirdzējies jauns vārds - Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas klavierklases absolvente, dziedātāja un dziesmu rakstniece Elizabete Gaile. Jaunā dziedātāja jau publicējusi otro savu oriģināldziesmu «Trust Me», kas seko debijas ierakstam «The Same One».

Elizabete Gaile iedvesmu mūzikā un dziesmu rakstīšanā smeļas ilgstoši. Viens no atspēriena punktiem radīt savu mūziku un attīstīties bija Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas klavierklases absolvēšana. Vokālās prasmes Elizabete izkopusi pie vairākiem pedagogiem, ir dziedājusi duetos un krājusi skatuves pieredzi. Kā vienu no spilgtākajiem notikumiem min iespēju iesildīt grupu «Carnival Youth».

«Šobrīd savas vokālās prasmes un tehniku izkopju pie balss trenera Arturasa Burkes, kā arī kādu laiku dziedu vokālajā studijā pie Jura Vizbuļa,» viņa raksta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu