Mīlestības un gramatikas likumi - burvīgs romāns vasarai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ir romāni, kuru lasīšana ne vien izklaidē un iepriecina, bet arī atsauc atmiņā vislabākos dzīves brīžus un mudina pasapņot par tām laimīgajām dienām, kas vēl nāks. Amerikāņu rakstnieces Mērijas Simses (Mary Simses) «Mīlestības un gramatikas likumi» («The Rules Of Love & Grammar») pieder pie tādiem – smaržīgs un viegls kā liepziedu aromāts, atspirdzinošs kā vasarīga vēsmiņa, izbaudāms kā saldējums karstā dienā. Izdod «Zvaigzne ABC».

Trīsdesmitgadniece Greisa Hemonda no Ņujorkas ierodas dzimtajā mazpilsētā Dorsetā, lai izbaudītu brīvu vasaru un izdomātu, ko vēlas no dzīves. Greisa ir apzinīga un kārtīga, viņa no sirds cenšas visu vienmēr paveikt laikā, un viņai piemīt tikai viena maza vājībiņa: ikvienā tekstā Greisa labo kļūdas. Arī restorānu ēdienkartēs un veikalu reklāmās... Un vēl Greisa šobrīd ir bez darba, tikko atsvabinājusies no nomācošām attiecībām un ir gatava Lielajam piedzīvojumam vai vismaz rāmai un apcerīgai vasarai. Viņa vēl nav izlēmusi, kam tieši.

Foto: publicitātes

Mīlestībai, tāpat kā gramatikai, ir savi likumi. Tikai – kurš gan tos zina? Un, pat ja zina, vai tie vienmēr ir jāievēro? Varbūt labāk ir aizmirst visus likumus un sekot sirdsbalsij?

Latviešu valodā izdots arī M. Simses romāns «Melleņu vasara». Pēc tā motīvien studijā Hallmark uzņemts miniseriāls.

Pieejama arī e-grāmata.

www.zvaigzne.lv

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu