Arī Teikai savi svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas Teikas apkaimes biedrība 12. augustā rīkos pirmos Teikas apkaimes svētkus, kuros uzstāsies «Jauno Jāņu orķestris», informē biedrības priekšsēdētāja Selīna Vancāne. Apkaimes svētku svinības Rīgas Teikas vidusskolas teritorijā sāksies jau no plkst.11, kur līdz plkst.15 notiks dažādas radošās darbnīcas.

Teikas vēstures darbnīca un cituviet pasākumu programmu vadīs aktieris Imants Vekmanis. Būs dažādas spēlēs, balvas un atrakcijas.

Svētku apmeklētājus dančos un dažādās rotaļās iesaistīs «Teikas muzikanti», kā arī būs iespēja piedalīties muzikālā piedzīvojumā, ko piedāvās mūziķu apvienība «Jauno Jāņu orķestris» Jura Kaukuļa vadībā.

priekšpusdienā plkst.11.20 tiks dots starts līdzsvara jeb «DipDap» bērnu riteņu sacensībām un velo veiklības braucienam. Skatītājus priecēs triāla kluba «Karters» paraugdemonstrējumi.

Svētku laikā darbosies arī informatīvā telts «Atrodi ķīmi - baiso ģīmi!», kur apmeklētājiem būs pieejama informācija par to, kādas bīstamas vielas atrodas mājām ar nopirktajās lietās, un kā no tām tikt vaļā.

Tāpat pasākuma laikā būs iespēja iegādāties Teikā tapušas uzkodas. Svētku noslēgumā gida pavadībā notiks nelielā ekskursijā pa Teikas vēsturiski nozīmīgām vietām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu