Parisa Džeksone atklāj savus skaistuma standartus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šogad popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa izlēma izmēģināt sevi modes ādā un parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru «IMG Models», ar šo aģentūru strādā arī slavenās Hadidu māsas – Bella un DžiDži. Modes eksperti Parisai paredz spožu nākotni modes biznesā, un viss ne pateicoties slavenajam uzvārdam, bet neordinārajai ārienei.

Runājot par sevi, Parisa saka, ka ir parasts cilvēks, viņai ir nesimetriska seja un viņai bieži vien neder 0. izmēra apģērbs, kas ir standarta apģērba izmērs modelēm.

Parisa neslēpj, ka viņas ādu klāj rētas un zilumi, turklāt viņai gluži kā ikvienam no mums ir kompleksi, jo nav iespējams būt tik pašpārliecinātam, lai cilvēku patiesi nekas nespētu aizskart un ietekmēt.

Džeksone vēlas ar savu piemēru parādīt, ka skaistums nav ideāls, tam nav konkrētas ādas krāsas, apģērba izmēra vai figūras tipa, skaistums atrodas cilvēka dvēselē, darbos un uztverē.

Pilnība, skaistuma ideāls, skaistuma standarti ir pāris cilvēku viedoklis par vārdu skaistums, un šo viedokli pieņēmuši citi.

Parisa nevēlas būt populāra un nedomā darīt neko, lai iegūtu papildu popularitāti vai to noturētu, jauniete ir redzējusi, ko slava nodara cilvēkam, un tāpēc nevēlas uz to ieciklēties, bet vēlas izmantot savu atpazīstamību, lai darītu labu citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu