Aktieris Džeimss Franko atklāj, kā cīnījies ar depresiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trīsdesmit deviņus gadus vecais aktieris Džeimss Franko intervijā izdevumam «Out Magazine» pastāstījis par momentu, kad apzinājies, ka cieš no depresijas, un kā uzveicis slimību. Depresiju zvaigznei izraisījusi karjeras izvēle un no karjeras izvēles izrietošā izolētības sajūta.

Aktieris stāsta, ka septiņpadsmit gadu vecumā jau bija uzveicis dažādas atkarības, lai neatgrieztos pie narkotiskajām vielām, viņš ne tikai sāka aktiera karjeru, bet veltīja tai visu savu laiku.

Pēc desmit gadiem Džeimss attapies, ka viņam ir viss, ko var vēlēties karjeras ziņā, bet viņš šajā laikā nav socializējies, tāpēc jūtas vientuļš un nepārtraukti nomākts.

Tas mudināja aktieri atsākt mācīties, lai iegūtu jaunus kontaktus, draugus, bet jau atkal, viņš filmējās, mācījās un laika nekam citam nebija, toties depresija tikai auga lielumā.

Aktieris pārvērtēja dzīvi, sāka vairāk laika veltīt sev, pievērsās producēšanai, kā arī rūpīgi izvēlējās projektus, kuros piedalīties.

Tas viss palīdzēja bagātināt zvaigznes iekšējo pasauli, un beigu beigās tika uzvarēta depresija.

Franko ļoti patīk producenta darbs, jo nepārtraukti jāatrodas radošajā procesā, no tevis gaida idejas un ikviena diena ir kā maza uzvara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu