Producents Saimons Kauels: «Zeins Maliks atgriezīsies grupā «One Direction»»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti tam, ka dziedātājs Zeins Maliks pameta populāro grupu «One Direction» jau pirms diviem gadiem, toties gadu atpakaļ puišu grupa izlēma par labu radošajai pauzei, mūzikas producents Saimons Kauels ir pārliecināts, grupai atsākot darbību tajā atgriezīsies arī Zeins Maliks.

Saimons Kauels, intervijā izdevumam «The Sun», teica, ka, protams, uzstāties ar saviem solo projektiem ir lieliski, bet viņš cer, ka drīzumā grupas dalībnieki atcerēsies, cik lieliski ir uzstāties visiem kopā un priecēt fanus kā grupai «One Direction».

Pagaidām neviens no grupas dalībniekiem nedomā par «One Direction» apvienošanos, jo visi pieci dalībnieki ir izveidojuši veiksmīgas solo karjeras.

Iespējamo atgriešanos grupā Zeins Maliks noliedz, jo pameta to pēc paša gribas, saistībā ar dažādām nesaskaņām, kuras radās ar pārējiem dalībniekiem.

Saimons ir drošs, grupai atsākot darbību tajā atgriezīsies arī Zeins un muzikālā apvienība jau pēc īsa laika turpinās uzstāties kā ierasts – piecu dalībnieku sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu