«NóLó» modes skate: ekspresīvi un seksīgi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Saulainā augusta vakarā Andrejostā notika modes zīmola «NóLó» jaunākās kolekcijas modes skate. Tā izpelnījās arī pazīstamā modes kolekcionāra Aleksandra Vasiļjeva ievērību, kurš ar interesi vēroja skati. Jaunā rudens/ziemas 2018. kolekcija pārsteidza ar izteiksmīgu sievietes - dumpinieces tēlu, kuru atļauties savā garderobē nevar katra...

Pie kolekcijas stailinga, kas bija veidots franču stilā, strādāja Jūlija Verbickaja, īpašā kolekcijas «rozīnīte» bija beretes, kuras radījusi Nolo dizainere Viktorija Joniene. Viktorija stāsta, ka kolekciju papildināt ar klasiskām, sievišķīgām beretēm viņu iedvesmoja tieši īpašais pasākuma viesis, modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs. «Nav noslēpums, ka Aleksandrs ir uzticīgs un ilggadējs Francijas cienītājs, modes tendenču noteicējs. Tiešām, nav iespējams neiedvesmoties no Parīzes, un tas atspoguļojās manā jaunākajā rudens kolekcijā, kuru vakar prezentēju MARTINI ballītē, kas arī aizskāra īpašas stīgas manā dvēselē, atgādinot par to, ka jābauda mirklis un dzīve šeit un tagad,» atklāj Nolo galvenā dizainere Viktorija Joniene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu