Maskavā piedzēries desantnieku dienas svinētājs tiešraidē iesit žurnālistam

TVNET/LETA/MEDUZA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Maskavā trešdien kāds armijas desantnieku svētku dalībnieks uzbrucis telekanāla NTV žurnālistam, kurš tobrīd tiešraidē veicis reportāžu no svinību vietas.

Telekanālā trešdien tika pārraidīts pozitīvs ziņu sižets par desantnieku svinībām. Raidījuma vadītāja telekanāla studijā sacīja, ka 2.augusts desantniekiem ir «īpaša diena, laiks, kad var tikties ar kauju biedriem, atcerēties dienestu armijā.»

Reportieris, ziņojot no svinību vietas Gorkija parkā, paspēja piebilst, ka «bez viņiem neviens tā nesvin savus svētkus», kad žurnālistu pārtrauca kāds pie kameras pienācis vīrietis un sāka kliegt rupjības.

NTV korespondents lūdza vīrieti paklusēt, bet tad saņēma sitienu pa seju. Uzbrucējam turpinot žurnālistam draudēt, reportāža tika pārtraukta.

Kaut arī uzbrucējs pēc incidenta mēģināja aizbēgt, likumsargiem viņu izdevās aizturēt.

Uzbrucējam mugurā bija krekls ar uzraktu «Oplot». Tas ir nosaukums savulaik Ukrainā izveidotai prokrieviskai organizācijai, kas iestājās pret Maidana protestu kustību.

Doņeckas organizācijas «Oplot» līderis Aleksandrs Zaharčenko 2014.gadā kļuva par teroristu grupējuma «Doņeckas tautas republika» vadoni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu