Gatavošanās festivālam «Weekend Baltic» rit pilnā sparā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavošanās vērienīgajam Weekend Festival Baltic, kas notiks Pērnavā, norit pilnā sparā un jau trešdien tika atvērta kempinga zona. Tāpat jau atvērti biļešu apmaiņas punkti Olerex gāzes uzpildes stacijās un info stendā, TVNET pastāstīja festivāla mārketinga vadītāja Maija Tomkalne.

Viņa arī atgādināja, ka šogad gan pie ieejām, gan ēdināšanas zonā ir divreiz vairāk personāla, līdz ar to gaidāmas mazākas rindas. Teritorija pašlaik jau ir teju gatava, lai uzņemtu apmeklētājus.

«Šogad plānojam aptuveni tādu pašu apmeklētāju skaitu kā pagājušogad,»

piebilda Tomkalne.

«Weekend Baltic» festivāla, kas norisināsies no 3. – 5. augustam Pērnavas pludmalē, mākslinieku honorāri pārsniedz 2,1 miljonus eiro.

Festivāls piedāvās pašus karstākos un populārākos elektroniskās deju mūzikas un popmūzikas māksliniekus, kuru starpā ir tādas leģendas kā Armin Van Buuren, DJ nr.1 visā pasaulē Martin Garrix, pasaules slavu iekarojušie The Chainsmokers, Zviedrijas EDM ritmu pavēlnieks Alesso, Kanādas leģenda Deadmau5, pasaules mūzikas topu slavas gājienu rekordisti Clean Bandit, seksīgā Bebe Rexha, jaunākā EDM superzvaigzne Alan Walker, Austrālijas EDM grandi Knife Party, Rae Sremmurd un daudzi citi.

«Šobrīd varam uzskatīt Weekend Baltic festivālu kā lielāko pludmales festivālu Ziemeļeiropā.

Jau pagājušogad festivāla mākslinieku sarakstam iztērējām ap 2 miljoniem, šogad esam pat palielinājuši budžetu. 2017. gada festivāls ir elektroniskās deju mūzikas un popmūzikas maisījums. Mēs, protams, vedam virkni lielākos EDM māksliniekus kā Martin Garrix, Armin Van Buuren, Alesso, Deadmau5, bet savu vietu atraduši ir arī jauni, mūsdienīgi, pasaules slavu iekarojoši popmūzikas mākslinieki kā Bebe Rexha, Clean Bandt, Rae Sremmurd.», komentē Weekend Baltic festivāla producents Henri Lindal.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu