Kāpēc Samanta Tīna veselu dienu pavadījusi «Maskačkas humpalu» veikalos?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

1.augusta vakarā dziedātāja Samanta Tīna prezentēja savu jauno singlu un videoklipu dziesmai «Es - telefons». Kā jau ierasts, gatavošanās klipa filmēšana prasa ilgus sagatavošanās darbus, Samantai šoreiz nācās apstaigāt «Maskačkas humpalu» veikalus, kā arī no Lietuvas viņai tika sūtīti septiņpadsmit retro mājas telefoni, bet sešus izdevās atrast tepat Latvijā!

Māksliniece vēlējās klipa galvenajam varonim kājās redzēt rozā kurpes, bet tādas nav iespējams iegādāties, kā nekā vīriešiem parasti nav nepieciešamība pēc rozā krāsas apaviem.

««Humpalu» veikalos vienmēr var atrast visādus dārgumus, daudz šādu veikalu ir «Maskačkā», tāpēc devos turp un ātri vien atradu 43 izmēra itāļiem raksturīgā fasona apavus, nolēmu tos vēlāk nopūst ar rozā krāsu. Devos uzzināt cenu, apavi tika nosvērti un uzzināju, ka tie maksā 1.11 eiro par abiem apaviem kopā. Pirmo reizi pirku apavus, kuriem cenu nosaka nosverot,» iepirkšanās pieredzi atceras Samanta.

Beigu beigās mākslinieces mīļotais vīrietis ieraugot šikās itāļu kurpes vēlējās tās sev, bet māksla prasa upurus un dziedātājas mīļotajam nācās atvadīties no apaviem, tos bija jākrāso rozā krāsā, kā arī beigās jānogriež papēžu daļu, jo galvenajam varonim pat 43 izmērs bija par mazu.

Otra interesantā lieta saistībā ar gatavošanos klipa filmēšanai bija 23 klasisko mājas telefonu nopūšana ar zelta un rozā krāsu. Samanta to darījusi dzīvoklī uz grīdas, nejūtot ne smaku, ne redzot, ka rozā krāsas puteklīši tiek uz grīdas un atstarojas.

«Atnāca mājās draugs, ienāca istabā, paskatījās uz mani kā uz traku un aizgāja, sākumā nesapratu kāpēc, bet pabeidzot krāsot pamanīju kāda izskatās grīda un smaka arī bija pamatīga. Par laimi gandrīz viss ir nomazgājies nost, mazliet vietām uz grīdas tikai atstarojas rozā krāsa,» smejas Samanta.

Šādas radošās izpausmes nāk kopā ar attiecībām ar mākslinieku, bet pēc skaistās uzrunas prezentācijas beigās, kurās Nauris gan atzinās Samantai mīlestībā, gan dāvāja ziedus un pateica, cik ļoti ar to lepojas, ir skaidrs, Samanta grīdu var krāsot kaut spilgti dzeltenā krāsā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu