«Es - telefons» videoklipa prezentācijā Samanta Tīna atzīst, ka ir atkarīga no telefona

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

1.augusta vakarā dziedātāja Samanta Tīna prezentēja savu jauno singlu un videoklipu dziesmai «Es - telefons». Tā kā dziedātāja muzicē ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un mēģina iekarot Krievijas mūzikas tirgu, jaunais singls ir pieejams visās trīs valodās! Prezentācijas pasākumu apmeklēja Samantas tuvākie draugi, ģimenes locekļi un fani.

Ikvienu viesi dziedātāja Samanta Tīna sagaidīja skaistā zīmola «Amoralle» tērpā, kas palīdzēja izcelt mākslinieces trauslumu un sievišķību, bet mākslinieces smaids un prieka pilnās acis lika aizmirst sliktos laika apstākļus.

Kā jau ierasts prezentācijās teju ikviens viesis ieradās ar skaistiem ziediem, vairumā viesu dāvāja Samantai lilijas, beigu beigās sākoties vakara oficiālajai daļai mazā skatuvīte bija ziedu ielenkumā, kā nekā vāzes tika izvietotas ap skatuvi, tas tikai paspilgtināja svētku sajūtu.

Ne katru dienu tiek rīkoti tik lieli svētki, prezentēti singli, videoklipi, tas viss un uztraukums lika Samantai sākt raudāt, toties viņas asaras, to patiesums daudzu viesu acis padarīja miklas.

Sākumā viesus priecēja mazs koncertiņš, kurā dziedātāja izpildīja visu iemīļotas dziesmas, kuras viņa izpilda jau vairākus gadus gan «Hero», «Vējš bungo klavieres», «Esi man klāt», kā arī tematiski jaunajai dziesmai uzdeva viesiem jautājumus par telefoniem, sociālajiem tīkliem un telefonu nozīmi dzīvē. Vadoties no viesu atbildēm, kurās piekrišanas gadījumā bija jāpaceļ rokas, vairums ir atkarīgi no telefoniem, bet tā ir mūsu dzīves specifika - vienmēr visu zināt, būt saskarsmē ar citiem - to visu piedāvā telefons, turklāt, tie lieliski glabā mūsu noslēpumus!

Drīz vien pienāca lielais notikums un Samanta prezentēja savu jauno singlu, šoreiz dziesma tika izpildīta lietuviešu valodā, kura dziesmas veidotājiem liekas pati organiskākā, bet latviešu un krievu versijas skan vairāk kā šīs lietuviešu dziesmas adopcija.

Dziesmai izskanot viesi kopā ar Samantu baudīja jauno videoklipu, kurā dziesma skanēja jau latviešu valodā. Spilgtais klipos, lipīgā meloja lika ikvienam viesim kustēties mūzikas ritmos un izdziestot ekrānam aplaudēt.

Pēc oficiālās daļas viesi turpināja fotografēties pie foto sienas kopā ar antīku mājas telefonu, kā arī baudīja gardas «Grill&Lounge» uzkodas, vīnus un mieloja acis veroties skaistajā Rīgas saulrietā.

Pasākumu pameklēja gan dziedātāja Liene Greifāne, deputāts Hosams Abu Meri, dziedātājs Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola, bijusī televīzijas personība Liene Bērziņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu