Dziedātāja Gvena Stefani vēlas mīļotajam Bleikam Šeltonam dāvāt bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Dziedātāja Gvena Stefani un mūziķis Bleiks Šeltons ir pāris jau kopš 2015.gada, šajā laikā jau vairākkārt izskanējušas baumas gan par pāra saderināšanos, gan Gvenas grūtniecību. Gvena audzina trīs dēlus no savas laulības ar Geivinu Rosdeilu un nu vēlas vēlreiz kļūt par māti, lai viņai un Bleikam būtu kopīga atvase.

Šo savu nākotnes nodomu presei atklāja pati Gvena, paziņojot, ka ļoti vēlas kļūt par meitas māti, tāpat ļoti vēlas dāvāt mīļotajam bērnu.

Stefani ir jau četrdesmit astoņi gadi, bet Holivudas zvaigznēm vecums netraucē kļūt par vecākiem, kā nekā dziedātāja Dženeta Džeksone piecdesmit gadu vecumā pirmo reizi kļuva par māti.

Pirms tikšanās ar Šeltonu dziedātāja uzskatīja, ka trīs bērni ir gana, nu viņa pārdomājusi un izlēmusi, ka Bleiks ir pelnījis kļūt par tēvu.

Mākslinieks ne reizi nav motivējis mīļoto dāvāt tam bērnu, šādu lēmumu pieņēmusi Gvena, bet Bleiks atbalsta viņu un priecājas, ka tam būs iespēja izjust tēva laimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu