Latvijā ienāk jauns, neatkarīgs nišas TV kanāls – «iTV».

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«TV, kuru gribēs redzēt visi un TV, kurā gribēs nokļūt visi» tā skan devīze, ar kuru telekanāls sevi piesaka skatītājiem.

«iTV» Latvijas tirgū ir kas nebijis un atšķiras no ierasto TV kanālu koncepta. Programma tiek plānota tā, lai katrs atrastu sev aktuālu un interesējošu informāciju. Kanāla mērķis ir nodrošināt savus skatītājus ar tikai pašu radītiem šoviem, spēlēm, bērnu raidījumiem, seriāliem un pārraidēm, kas balstītas uz «dzīvesstila» koncepciju.

«iTV» piedāvā gan izglītojošus, gan izklaidējošus raidījumus. Satura ziņā kanālam ir kur augt un jau nākamajā sezonā ētera laiks tiks bagātināts ar raidījumiem par sportu, mākslu, dzīvniekiem, medicīnu, kultūru un tehnoloģijām.

Šobrīd «iTV» ir pieejams Lattelecom interaktīvajā TV (184. kanāls) un Baltcom interaktīvajā un digitālajā TV (110. kanāls), kur ir iespēja satikt Latvijā populāras personības visneparastākajās dzīves situācijās.

Iepazīties ar pieejamo telekanāla saturu var ne tikai televīzijā, bet arī portālā TVNET, kur katrs var ieskatīties kanāla veidotajos raidījumos. Tostarp TVNET lasītājiem ir ekskluzīva iespēja noskatīties pagaidām vēl TV kanālā neredzētus raidījumus!


Tie, kuri jau ir skatījušies «iTV», ir pārliecinājušies, ka kanāla veidoto raidījumu mērķis ir nodot skatītājam informāciju par aktuālām tēmām katrai gaumei, nodrošināt plašu informāciju par jaunumiem katrā nozarē, kā arī vienlaikus izklaidēt, izmantojot šova elementus. Daudzu raidījumu tapšanā par piemēru kalpo pasaulē atzīti raidījumi, tomēr jāatzīmē, ka pamatideja nav vis aizgūta, bet gan radīta tepat Latvijā, lai «iTV» varētu lepoties ar savu oriģinalitāti.

«iTV» atbalsta vietējos uzņēmējus un sniedz iespēju jebkuram Latvijas uzņēmējam, kurš izveidojis savu uzņēmumu un pārdod interesantu, noderīgu produktu vai pakalpojumu, piedalīties satura veidošanā. Viens no jaunā telekanāla mērķiem ir atjaunot piemirstus un tautā iemīļotus raidījumus - tādus kā «Uzmini nu», kurā pieaugušajiem nāksies palauzīt galvas, lai atminētu bērnu izdomātās mīklas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu