Uz nenoteiktu laiku atceltas oktobrī plānotās Dalailamas mācības Latvijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz nenoteiktu laiku atceltas no 24.oktobra līdz 26.oktobrim Rīgā plānotās Dalailamas mācības, kas bija Viņa Svētības grafikā kā daļa no Ziemeļamerikas tūres.

Viņa Svētības Dalailamas birojs paziņojis, ka mācības tiek atceltas un neraugoties uz labo veselību, tālais ceļš no Indijas uz Ameriku ir pārāk nogurdinošs un ārsti ieteikuši Dalailamam atturēties no tik ilgiem pārlidojumiem, skaidroja Ansonska.

Viņa norādīja, ka pašlaik notiek sarunas par iespēju pārcelt mācības uz šī gada septembra beigām, kad Viņa Svētībai Dalailamam ir plānots apmeklēt Eiropu. Plašāka informācija par vizītes pārcelšanu gaidāma šīs nedēļas laikā.

Ja mācības septembrī notiks, iegādātās biļetes būs derīgas, bet pašlaik biļešu tirdzniecība tiek pārtraukta, skaidroja Ansonska.

Jau vēstīts, ka no 24.oktobra līdz 26.oktobrim Rīgā bija plānotas trešās garīgā līdera Viņa Svētības Dalailama mācības.

Pirmās divas mācības Rīgā apmeklēja 10 000 interesentu no Baltijas valstīm, Krievijas, Somijas, Lielbritānijas, Vācijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Nīderlandes, Itālijas, ASV, Zviedrijas un citām. Plānots, ka arī šogad uz mācībām, kas norisināsies Skonto hallē, ieradīsies aptuveni 5000 budistu no visas pasaules.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu