Mārim Gavaram nekādi neizdodas izšķirties no savu septiņu bērnu mātes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Jau trīs mēnešus septiņu bērnu tēvs, uzņēmējs Māris Gavars ir atkal iemīlējies, bet par spīti tam viņam neizdodas izšķirties no bijušās sievas Unas Gavares, jo pāris nesēj vienoties par Māra saskarsmi ar bērniem.

Drīz jau būs apritējis gads, kopš Māra sieva, bijusī modele Una Gavare pameta Māri un kopā ar atvasēm aizbēga uz Tenerifi pie sava mīļākā, miljonāra Aināra Gulbja.

Izdevumam «Kas Jauns» Gavars atklāja, ka attiecības ar bijušo ir uzlabojušās, tomēr viņi joprojām nespēj vienoties par viņa turpmāko līdzdalību bērnu audzināšanā.

Kopš Una ar bērniem atgriezusies Latvijā, Mārim vairakkārt bijusi iespēja satikt vecākos bērnus, bet nesen viņš laukos padzīvojies kopā ar visiem septiņiem bērniem.

Gavars apzinās, ka laulība netiks šķirta, iekams viņš un Una nebūs vienojušies par tā saskarsmi ar bērniem, uzņēmējam ir par maz ar to, ka bērnus viņš var satikt tikai tad, kad Unai tas ir ērti vai kad viņam vai bērniem izdodas izlūgties šādu tikšanās reizi.

Aprīlī Māris satikās ar savu senu simpātiju Daci Blanku, ar kuru iepazinies pirms divdesmit gadiem, nu pozitīvās emocijas atgriezušās un viņi ir kopā.

Septiņu bērnu tēvs atplaucis pēc neveiksmēm attiecībās, bauda Montas klātbūtni un attiecību vieglumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu