Pirmā «Summer Sound» diena izskan ar deju mūzikas ritmiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ik vasaru Liepājas pludmali piepilda tūkstošiem cilvēku, kas ierodas uz festivālu «Summer Sound», lai baudītu Latvijā un pasaulē zināmu mākslinieku koncertus, dažādas izklaides un lielisko atmosfēru. Kopā teritorijā pieejamas piecas dažāda stila skatuves, no kurām galvenā, «Summer Sound skatuve», kā ierasts, atrodas pie pašas jūras. Piektdienas programmas galvenie un apmeklētākie mākslinieki bija pašmāju grupas «Astro’n’out», «Skyforger», kā arī ārvalstu viesi - Losandželosas dīdžeju apvienība «Cheat Codes» un Felikss Jens (Felix Jaehn).

«Cheat Codes» festivālā «Summer Sound»
«Cheat Codes» festivālā «Summer Sound» Foto: LETA

Organizatori ziņo, ka pirmajā festivāla dienā Liepājas pludmalē pulcējies pēdējos trīs gados lielākais apmeklētāju skaits.

«Aizvadīta patiesi koša pirmā Summer Sound festivāla diena un nakts, esam gandarīti par kuplo apmeklētāju pulku un brīnišķīgi saulaino laiku. Jau tagad varam pateikt, ka sestdienas vakars pulcēs vēl vairāk viesu un Dona koncerts sola grandiozu festivāla noslēgumu,» stāsta Summer Sound direktore Linda Zajarska.

Šovakar ballīte turpinās. Uz lielās skatuves kā galvenais mākslinieks uzstāsies «Bermudu divstūris» un Dons. Uz «Aldara» skatuves «Triana Park» un «Satellites LV».

☀️? Vai Tu jau arī esi šeit?! ✌?♥️ __________ #summersoundlv #mysummersound

A post shared by Summer Sound Festival (@summersoundlv) on

Tiekamies jau sestdien!??

A post shared by Dons (@dons_lv) on

Biļetes nopērkamas festivāla mājas lapā www.summersound.lv, kā arī Biļešu Servisa tīklā. 2 dienu biļešu īpašniekiem, veicot piemaksu, ir iespēja iegūt VIP biļetes priekšrocības.

1 dienas biļete – 30 EUR

VIP bilete – 100 EUR

VIP biļete + autostāvvieta – 115 EUR

VIP upgrade – 60 EUR

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu