Pateicoties grūtniecībai, aktrise Džesika Alba mēģina glābt laulību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms nedēļas aktrise un uzņēmēja Džesika Alba paziņoja, ka gaida trešo bērnu, viņa un vīrs Kešs Vorens jau audzina divas meitas, deviņus gadus veco Onoru un piecus gadus veco Hevenu. Pārim tuvu stāvošas personas atklājušas, ka pāra starpā pēdējā gada laikā valda lielas nesaskaņas un grūtniecība ir veids, kā viņi vēlas glābt laulību.

Pāra nesaskaņām par iemeslu ir Albas uzņēmuma «Honest» fiasko, slavenībai nācās pasludināt biznesu par bankrotējušu, jo par vienu no viņas izplatītajiem produktiem tiesā tika iesniegtas neskaitāmas prasības pēc kompensācijas, jo produkts negatīvi ietekmē bērnu veselību.

Aktrise pārmeta vīram, ka tas sniedz viņai pārāk mazu morālo atbalstu, bet Kešs bija neapmierināts, ka sieva pārāk maz laika pavada kopā ar ģimeni; šo iemeslu dēļ mīlnieki vienmēr strīdējās un jau aizdomājās par laulības šķiršanu.

Pateicoties bērniem, viņi dod attiecībām otro iespēju un mēģina labot pieļautās kļūdas, trešo reizi kļūstot par vecākiem, kā nekā bērni vienmēr satuvina.

Trešais bērns ļaus aktrisei veltīt uzmanību mājas dzīvei un sniegs ģimenes ligzdiņai mieru un laimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu