Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

21 gadu vecā modele Kendala Dženere (Kendall Jenner) savus «Instagram» fanus iepriecinājusi uzreiz ar diviem jauniem, seksīgiem foto. Pirmajā selfijā viņa mums eksponē savu tvirto krūšu formu, bet citā foto redzama kaila uz galda. Virs galda karājas milzīga lustra, un pie fotogrāfijas teikts: «Es nesmēķēju.»

jet lag

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

i don't smoke

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Arī māsiņa Kailija Dženere, kas jau kopš deviņu gadu vecuma filmējas Kardašjanu realitātes šovā «Keeping Up With The Kardashians», cenšas turēt līdzi un savā «Instagram» publicējusi foto no sesijas žurnālam «GQ».

GQ @gqmexico @gq_germany @mrmikerosenthal

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Protams, reti kura «Nedēļas seksīguma» rubrika iztiek bez satriecošās brunetes Emīlijas Rataikovski (Emily Ratajkowski). Viņa pēdējās dienās lutina īpaši, publicēdama pāris melnbaltus kailfoto, kas bez «Instagram» cenzūras aplūkojami «Love» žurnālā. Un jebkurš Emīlijas foto bikini ir «savā žanrā», ja tā var teikt, izcils.

By @patrickdemarchelier for @thelovemagazine @kegrand

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ir vērts arī ielūkoties fotogrāfa Mikela Robertsa «Instagram» kontā. Tur atrodami vairāki skaistu meiteņu foto. Lai arī daudzas no viņām nav slavenas, kas zina, varbūt par tādām kādreiz kļūs.

i think i said something funny

A post shared by mikel roberts (@mikelrob) on

Austrāliešu modele Džordžija Gibsa savā «Instagram» publicējusi valdzinošu kailfoto.

5pm today in Hollywood.. happy national nude day.. @bonniecee ? #Unretouched #Raw #OwnYourSkin #LA

A post shared by GEORGIA MAE (@georgiagibbs_) on

2015. gada sākumā amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» laikā vienā no reklāmām spilgti iemirdzējās kāda jauna, seksīga modele Šarlote Makinija (Charlote Mckinney). Daiļava reklamēja «Carl's Jr.» burgeru, un drīz sociālajos tīklos šo meiteni sāka dēvēt par jauno Keitu Aptoni. Ir vērts piesekot šai 22 gadus vecajai skaistulei sociālajos tīklos, lai uzdurtos šādiem foto!

Amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward), kura pirms diviem gadiem, vēl pirms hakeru uzbrukumiem, pati tīmeklī nopludināja savus kailfoto, turpina to darīt arī 2017. gadā. Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri. Šoreiz viņa aizrāvusies ar ķermeņa krāsošanu. Zaļā krāsā... varbūt gatavojas kļūt par Šreka līgavu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu