Daiļā latvju basketboliste Babkina apprecas Grieķijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @elina_babkina

28 gadus vecā Latvijas izlases basketboliste Elīna Babkina vairs nav brīva sieviete. Pagājušajā nedēļas nogalē viņa teica jāvārdu savam trenerim Georgam Dikeulakam, ar kuru kopā ir jau sešus gadus. Savā foto vietnes «Instagram» profilā laimīgā Babkina publicējusi pāris fotogrāfijas, ka apliecina kāzu faktu.

Elīna ar 48 gadu veco Georgu iepazinās laikā, kad viņš bija Latvijas izlases treneris. Nākamajā sezonā abi pārstāvēs vienu klubu - Polkovices CCC no Polijas, kas piedalīsies Eiropas spēcīgākā klubu turnīra Eirolīgas kvalifikācijā.

Kāzas notika Limni pilsētā pie krāšņā Vouliagmeni ezera, kas populārs ar saviem dabīgajiem spa kūrortiem. Precības norisinājās grieķu stilā ar dejām un izbraucienu ar laivu pa ezeru mēnessgaismā. Viesu vidū bija arī bijusī Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Zane Teilāne un tagadējā valstsvienības kandidāte Zenta Meļņika, vēsta izdevums «Kas Jauns».

New life ??? #wedding #happybride #limnivouliagmenis #ballgowndress #wife

A post shared by Elina Babkina (@elina_babkina) on

#weddingdress #bride #marriage #weddinghair

A post shared by Elina Babkina (@elina_babkina) on




KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu