Lebrons Džeimss negrasās pamest «Cavaliers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Lai arī Lebrons Džeimss ir neapmierināts ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas «Cavaliers» vadības darbu, šajā starpsezonā komplektējot sastāvu, viņš nākamajā sezonā paliks komandā, vēsta ESPN.

Tiek ziņots, ka 32 gadus vecais Džeimss 2017./2018. gada sezonā paliks «Cavaliers» sastāvā. Turklāt bez paša gribas viņu nevar aizmainīt. Šāds punkts līgumā iekļauts tikai vēl diviem līgas spēlētājiem - vācietim Dirkam Novickim (Dalasas «Mavericks») un Kristapa Porziņģa komandas biedram Ņujorkas «Knicks» sastāvā Karmelo Entonijam.

2018./2019. gada sezonā Džeimsam Klīvlendā paredzēta alga 35,6 miljoni ASV dolāru. Tiesa, viņš no tās var atteikties un kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Neoficiāli izskanējušas ziņas, ka pēc nākamās sezonas Džeimss varētu pārcelties uz Losandželosas «Lakers», kur tiek būvēta nākotnes čempionu komanda. Un tajā nozīmīga loma būtu atvēlēta Džeimsam.

«Cavaliers» pēc sezonas pameta ģenerālmenedžeris Deivids Grifins, kuram pirms trim gadiem bija nozīmīga loma, lai Klīvlendā atgrieztu Džeimsu. Pēdējās dienās arvien skaļākas kļūst runas par «Cavaliers» saspēles vadītāja Kairija Ērvinga prom došanos. Viņš vairs nevēloties atrasties Džeimsa ēnā un lūdzis kluba vadībai, lai tā 25 gadus veco basketbolistu aizmaina.

Daudzi basketbola lietpratēji ir vienisprātis, ka NBA starpsezonā notiekošais ir interesantāks par aizgājušās sezonas finālsēriju, kurā Goldensteitas «Warriors» 4-1 pārliecinoši apspēlēja tieši «Cavaliers».

Džeimss savas karjeras laikā vidēji spēlē guvis 27,1 punktu, veicis 7,0 rezultatīvas piespēles un savācis 7,3 atlēkušās bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu