«The Pink Elephant» pārtop par «The Bad Tones», izdod singlu un izziņo koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju psihedēliskā roka ansamblis «The Pink Elephant» turpmāk būs pazīstams kā «The Bad Tones». Līdz ar izmaiņām mūziķi izdevuši jaunu singlu «Hot Headed Woman» kopā ar videoklipu. Tāpat izziņots arī īpašs nosaukuma maiņas koncerts, kas 1. augustā notiks klubā «One One», informē grupas menedžments.

Spriedzes filmas stilistika ieturētā videoklipa režisors ir Kārlis Lesiņš, producents – Dominiks Jarmakovičs, operators – Mārtiņš Jurevics, montāžas režisors – Oskors Morozs.

1. augusta koncertā ansambļa mūziķi Edvards Broders, Rūdolfs Ozols, Alberts Levics un Kalvis Sležis uzstāsies trīs reizes jeb trīs setos. Pirmajā kā «Sugar Sugar» (sastāvs, kurā tiek izpildītas dažādas rokenrola un blūza standartu kaverversijas), otrajā tiks izpildīts materiāls no abiem «The Pink Elephant» albumiem «Mellowing» un «Casette Concert», savukārt trešajā gaidāms pirmatskaņojums jaunajai «The Bad Tones» mūzikai. Pirms koncerta un starp tā daļām uzstāsies DJ Aleksis Luriņš.

Biļetes būs pieejamas koncerta dienā pie ieejas klubā «One One» (Šarlotes ielā 18a), to cena – 5 eiro. Sākums plkst. 19:00. Jaunais singls «Hot Headed Woman» pieejams «Spotify», «iTunes», «Deezer» un citās digitālajās mūzikas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu