To pa televizoru nerāda! Ielūkojies «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» otrās dienas aizkulisēs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisinās festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». 21.jūlijā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Kriss Normens, Hibla Gerzmava, Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, Potaps un Nastja, Gradusi, DiAna, Ots Leplands, Sunstroke Project, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Samanta Tīna, Laima Vaikule kopā ar «Freedom Ballet».

Pēc uzstāšanās zvaigznes labprāt pozēja fotogrāfiem, fotografējās kopā ar koncerta VIP apmeklētājiem, sniedza autogrāfus, uzņēma fotogrāfijas saviem «Instagram» kontiem, lai pavēstītu faniem visā plašajā pasaulē, ka ir gatavi doties uz skatuvi.

Lielāko atsaucību pret presi un atbalstītājiem izrādīja Latvijas zvaigznes un jaunās Krievijas estrādes zvaigznes, tādā veidā iepriecinot cilvēkus ne tikai ar muzikālajiem skaņdarbiem.

Kā jau ierasts, dalībnieki sarunājās savā starpā, par piemiņu no festivāla uzņēma «selfijus» un atbalstīja kolēģus ar aplausiem un labiem vārdiem pēc uzstāšanās.

Izskanot kopdziesmai, zvaigznes Laimas Vaikules pavadībā devās pagalmā, lai fotografētos pie īpašās fotosienas. Dziedātāji aplaudēja vakara vaininiecei saistībā ar lielisko pasākumu un sniegtajām emocijām.

Nepilnu stundu pēc koncerta ikviens mākslinieks zīmola «Mercedes-Benz» automašīnā tika nogādāts tā apmešanās vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu