Ar dzeltenām rozēm dziedātāja Jeļena Vaenga pārsteidz Laimu Vaikuli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Jūrmalā no 20. līdz 23.jūlijam norisinās starptautiskais mūzikas festivāls «Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala». Otrās dienas mēģinājumu laikā dziedātāju Laimu Vaikuli patīkami pārsteidza pirmā vakara viešņa, dziedātāja Jeļena Vaenga, kura ieradās kopā ar dēlu Vaņu, lai uzdāvinātu māksliniecei ziedus, tādā veidā pasakot paldies par iespēju uzstāties lieliskajā festivālā.

Festivāla atklāšanā tieši dziedātāja Jeļena Vaenga, uzreiz aiz vakara vaininieces, saņēma skaļākos aplausus un ovācijas, kas sildīja mākslinieces sirdi, kā nekā ikvienam māksliniekam tieši aplausi ir labākā samaksa par darbu.

Foto: Jānis Škapars

Pirms došanās prom no Jūrmalas otrās dienas mēģinājumā ieradās dziedātāja kopā ar mazo dēliņu Vaņu, lai pateiktos Laimai par iespēju uzstāties Dzintaros, izrādītu cieņu un mīlestību, dāvājot dzeltenas rozes.

Foto: Jānis Škapars

Ļena pasniedza Vaikulei rozi, kuru iespējams iestādīt dārzā, bet mazais Vaņa dāvāja veselu klēpi dzeltenu rožu.

Foto: Jānis Škapars

Laima paspieda roku mazajam džentlmenim, sirsnīgi samīļoja tā mammu un turpināja mēģināt kopdziesmu ar operas dīvu Hiblu Gerzmavu, bet Vaenga steidza atsveicināties no pārējiem sanākušajiem mūziķiem un skaņu operatoriem.

Vēl pirmās festivāla dienas izskaņā Ļena sociālajā tīklā «Instagram» ievietoja fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar Laimu Vaikuli, rakstot, ka ar vienu ierakstu ir par maz, lai visu pateiktu, un piebilst paldies par to, ka viņai ir iespēja būt kopā ar Laimu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu