Festivālā «Saulkrasti Jazz» uzstāsies Polijas grupa «Walk Away»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivālā «Saulkrasti Jazz» šodien plkst.21 uzstāsies Polijas grupa «Walk Away», informēja festivāla rīkotāji.

Grupa dibināta 1985.gadā un laika gaitā guvusi uzvaras vairākos mūzikas konkursos, tostarp «Jazz nad Odra» un festivāla «Pomorska Jesien Jazzowa» rīkotajos konkursos. Tāpat grupa saņēmusi uzaicinājumu piedalīties «Jazz Jamboree» festivāla Varšavā.

«Walk Away» debijas albums «Penelopa» tika laists klajā 1986.gadā. Tāpat karjeras laikā grupa laidusi klajā albumus «Help Yourself» (1992), «F/X» (1995), «Changes» (1996), «Night Life» (1998), «Double Walk» (2000), «Zariba» (2004) un citus.

Laika gaitā vairākas reizes mainījies grupas sastāvs, taču tagad, pēc vairāk nekā 30 gadu pastāvēšanas, tie, kuri uzsāka kolektīvu, tajā atkal apvienojušies.

Jau plkst.19 uz festivāla skatuves kāps «Ilonas Kudiņas kvintets», kura sastāvā muzicē progresīvi domājoši instrumentālisti no Latvijas. Māksliniece klausītājus vedīs unikālā un oriģinālā mūsdienu improvizācijas ceļojumā.

Plkst.20 koncertu sniegs Šarona Klarka un Matiass Nilsons. Viens no Klarkas populārākajiem albumiem ir «Do it Again - My Tribute to Shirley Horn», kas nācis klajā 2008.gadā. Klarka ieguvusi zelta medaļu Savannas mūzikas festivālā «American Traditional Competition», kā arī pirmo vietu «Billie Holiday» vokālajā konkursā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu