Ar neveikla fotoparaksta palīdzību Keitlīna Dženere aizvaino transpersonas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Keitlīna Dženere, kura ir Kardašjanu māsiņu patēvs, izraisījusi pamatīgu vētru sociālajos tīklos, publiskojot foto ar grupas «Aerosmith» līderi Stīvenu Taileru un neveiklu foto aprakstu.

Dženere savā «Instagram» kontā publiskojusi foto ar Taileru, kura aprakstā minējusi, ka Tailera grupas dziesma «Dude (Looks like a lady)» ir viņas mīļākā dziesma, kuru klausījusies vēl laikā, kad bija vīrietis. Viņa vēlas dziesmu ierakstīt no jauna, izpildot to duetā ar pašu Taileru.

«Es saģērbos kā sieviete un nakts melnumā devos braukāties ar automašīnu. Šī bija mana mīļākā dziesma, ko klausīties,» intervijā Džimija Kimela šovā pastāstīja Keitlīna.

@iamstevent and I are working on our duet for Dude Looks Like a Lady. One of my favorite songs!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Dziesmas latviskais tulkojums būtu «Čalis (Izskatās kā dāma)», par ko daudzi sociālo tīklu lietotāji nav bijuši mierā.

Dženere, kura tiek uzskatīta par transpersonu patronesi, tiek zākāta par it kā aizvainojošu foto aprakstu.

«Nesauc transpersonu par «čali»», «Tu aizvaino visas sievietes un sūti nepareizu ziņu pasaulei. Pārstāj!», «Tu cilvēkiem pasniedz vēl lielāku «munīciju» ar ko mūs apmētāt.» - šādi komentāri saņemti no citām transpersonām, kuras jūtas aizskartas Dženeres ieraksta dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu