Dziedātāja Adele nespēj ierakstīt ceturto albumu, jo ir pārāk laimīga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Adeles fani jau labu laiku gaida ceturto studijas albumu, kaut gan nu ir skaidrs, ka tik drīz to neizdosies ieraudzīt veikalu plauktos. Kā ziņo Adeles draugs, mūziķis Fatboy Slim, māksliniece nespēj ierakstīt jaunas dziesmas, jo gluži vienkārši ir pārāk laimīga.

Mākslinieces smeldzīgās balādes par nelaimīgu mīlestību, salauztu sirdi, šķiršanos jau sen kļuvušas par zvaigznes nerakstītu vizītkarti.

Dziesmas radušās, pateicoties Adeles nelaimīgajai mīlestības pieredzei, nu māksliniece ir laimīgi atradusi savu otro pusīti un kopā audzina dēlu, tas apgrūtina dziesmu radīšanu, jo viņa nespēj uzrakstīt dziesmas, ja neizjūt konkrētās emocijas.

Fatboy Slim atklājis, ka zvaigzne sūdzējusies, ka visi viņas lielākie hiti tapuši laikā, kad tā cīnījusies ar depresiju, bet nu ir ļoti laimīga un tas apgrūtina rakstīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu