Foto: pasaules un Eiropas rallijkrosa braucēju testi Biķerniekos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās trīs dienas Biķernieku kompleksās sporta bāzes rallijkrosa trasē risinājās pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionāta dalībnieku testi.

Tajos cita starpā piedalījās 2003.gada pasaules rallija čempions un divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs no PSRX Volkswagen Sweden vienības, Peugeot Hansen pārstāvis Timijs Hansens, Marklund Motorsport Eiropas rallijkrosa čempionāta dalībnieki Supercar klasē Antons Marklunds un Magda Andersone, kā arī vairāki Super 1600 klases braucēji, tai skaitā pašreizējais Eiropas čempionāta līderis Artis Baumanis no Volland Racing.

Tāpat savu tehniku nākamajiem posmiem slīpēja ar Latvijas licenci startējošais Sports Racing Technologies RX2 (iepriekš RX Lites) klases braucējs no Krievijas - Vasīlijs Grjazins.

Iepriekš piemērotākos mašīnas regulējumus Biķernieku trasei meklēja arī pašreizējais pasaules čempions Matiass Ekstroms ar savu Audi S1 quattro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu