Pazudis gaisā. Jauns vīrietis pazūd, lidojot no Londonas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

29 gadus vecais Jānis Martinovs 5. jūlija rītā no Londonas piezvanīja mammai un lūdza, lai viņu sagaida Normandijas lielākās salas Gērnsijas lidostā. Dēlu māte tā arī nesagaidīja, jo acīmredzot lidmašīnā viņš nebija iekāpis. Kopš tā brīža par viņu nekādu ziņu nav.

Jānis ir no Jēkabpils un pazuda, visticamāk, Londonā. Liktenīgajā dienā viņš plkst. 15:25 izlidoja no Berlīnes. Tālāk caur Londonas Stanstedas lidostu viņam bija jādodas uz Gērnsiju.

No Londonas lidostas viņš zvanīja mammai, lūdza, lai sagaida viņu.

Tas arī viss – vairāk nekas par jauno vīrieti nav zināms. Viņš burtiski pazuda gaisā.

Jāņa pazīmes: augums 177 cm, vidējas miesasbūves. Bija ģērbies sarkanā sporta jakā, brūnos šortos, kājās melnas «Nike» sporta kurpes (botas), baltas zeķes, galvā balta cepure ar uzrakstu.

Līdzi vīrietim bija zila firmas «Adidas» sporta mugursoma, klēpjdators. Visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt policijai pa tālruni (+371) 110 vai «Bezvēsts.lv» pa tālruni (+371) 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu