Neparasti veidi, kuri palīdz slavenībām nepieņemties svarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Saldētas sulas, kokosriekstu sviests, kafijas skrubis ir tikai daži veidi, kā slavenības, vēl bez sporta zāles apmeklējumiem un stingras diētas, notur savu ķermeni perfektu. Uzzini zvaigžņu tievēšanas noslēpumus!

Aktrise Megana Foksa uzskata, ka nepieņemties svarā tai palīdz dienā izdzerta viena glāze ūdens, kas papildināts ar divām tējkarotēm ābolu etiķa.

Aktrise Dženifera Anistone katru rītu izdzer glāzi svaigi spiestas citronu sulas, zvaigzne uzskata, ka tas ir labākais veids, kā pasargāt ķermeni no toksīniem.

Aktrise Rīza Viterspūna dienu sāk, ēdot bērniem domātos biezeņus, bet dienas otrajā pusē jau atļaujas ēst normālu ēdienu.

Modeles Mirandas Keras tievuma noslēpums slēpjas četrās tējkarotēs kokosriekstu sviesta, kuras viņa ēd pirms ēdienreizēm.

Dziedātāja Dženifera Lopesa ēstgribas mazināšanai ēd greipfrūtu sviestu, tā iedarbība uz tievēšanu nav pierādīta, bet slavenība ir droša, ka tas palīdz.

Hercogiene Keita Midltone neslēpj, ka dienu sāk veselīgi, dzerot dažādus «smūtijus», kuri sniedz vitamīnu devu un mazina vēlmi pēc ēdiena.

Aktrise Halle Berija zina, ka notievēt vienmēr palīdzēs kafijas skrubis, tas mazina celulītu, bet kofeīns paātrina asinsriti.

Aktrise Renē Zēlvēgere sevi notur formā ar saldētas sulas palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu